top of page

Svensk Besöksnäringskongress 18-19 mars öppen för anmälningar


Låt dig inspireras av multinationella företag och ledande turistländer gällande hur Sverige kan utveckla nya och lönsammare affärer. Påverka utvecklingen av strategiarbetet och besöksnäringens fortsatta utveckling. Påverka förutsättningarna för näringen för att öka lönsamheten i ditt företag.


Allt detta sker på näringens nya mötesplats, Svensk Besöksnäringskongress - var med när besöksnäringen för första gången samlar både offentliga aktörer och näringslivet från näringens alla olika branscher.

Kongressen varvar nationella och internationella utblickar med fördjupade samtal och praktiskt arbete om hur Sverige ska agera för att skapa förutsättningar för fler affärer och en utvecklad besöksnäring. Möjligheten att förmedla tankar och utbyta idéer om hur vi som näring gemensamt borde utvecklas och arbeta framåt står i centrum.


Den 18 mars: Inbjudna inom top management

200 personligt inbjudna personer inom top management i branscherna boende, restaurang, handel, transport, och besöksanledningar har tillsammans med politiker möjlighet att köpa biljett till kongressens första dag, den 18 mars. Notera att biljetten endast är tillgänglig för inbjudna deltagare och att den även inkluderar kongressens andra dag, den 19 mars. Information om anmälan finns i inbjudan.


Den 19 mars: Öppet för alla i näringen

Denna dag ansluter omkring 450 personer från organisationer, offentliga aktörer, destinationer, akademi, det privata näringslivet, destinationsutvecklare m.fl. Att köpa biljett till den 19 mars är möjligt för alla inom besöksnäringen.

Programmet uppdateras löpande - håll dig uppdaterad via kongressens hemsida och Facebookevent.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page